top of page

Samsung Flip Over

Smart Signages: Fascineer klanten door visueel aantrekkelijke content


Smart signages met de Samsung flip over, een nieuwe generatie


Samsung Flip 2 biedt gebruikers een soepele en vertrouwde schrijfervaring die zo natuurlijk is als pen op papier. Gebruikers kunnen tijdens het schrijven gebruik maken van verschillende kleuren, stijlen en breedtes. Tot vier mensen kunnen er tegelijkertijd op schrijven, met wat voor tool dan ook. Bovendien kunnen gebruikers de tekeningen snel wissen door er met de vinger of de hand overheen te vegen.


Tip #1 - Een meesterwerk maken


In de borstelmodus van Samsung Flip 2 kunnen gebruikers een breed scala aan diktes kiezen, zodat ze met één penseelstreek kunst kunnen maken. Met de modi voor water- en olieverf kunnen verschillende stijlen worden gebruikt. Daarnaast biedt de Flip 2 ook een compleet en levendig kleurenpalet, waarmee gebruikers zelfs flexibel kleuren kunnen mengen.


Tip #2 - Schrijf op elke achtergrond


Met Samsung Flip 2 kunnen gebruikers op elke achtergrondbron schrijven. Wanneer gebruikers op de knop voor de notitielaag klikken, kunnen ze altijd en overal schrijven op de bestaande content. Dit heeft geen effect op het werk achter de oorspronkelijke laag.

"Samsung heeft de Galaxy Z flip vernieuwd."


Interesse in een demo?


Interactiviteit op en top. Deze smart Flip is een nieuwe must have.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page