top of page

Over mij 

High Speed specialist. 

Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd op de Phantom highspeed camera’s om Super Slowmotion beelden te maken. See the Unseen.

 

Het is en blijft fascinerend wat slowmotion in beeld brengt. Niet alleen werk ik hierbij op set voor commercials (Hierbij werk ik onder andere veel samen met regisseur Jorrit Stollman) of film, maar ook voor de industrie. Valproeven, foutopsporing bij hoge snelheid producties et cetera. Sport en de medische wereld voor zowel mens als dier om bewegingen te kunnen analyseren welke normaliter niet te zien zijn. Art of Slowmotion

 
Drone Operations

Al sinds de begindagen van drones gebruik ik deze om niet alleen fotografie en filmische beelden te maken, maar ook inspecties met thermografische camera's te realiseren. 

Thermography

Als gecertificeerd thermograaf pak ik ook graag de camera op om warmtescans te maken, binnen, buiten maar ook vanuit de lucht met drones. Isolatie problemen en zonnepaneel inspecties.

Digital Services

Als logische aanvulling op mijn diensten zit ik regelmatig achter mijn edit suite van Davinci Resolve voor editing en color grading. Na het doorlopen van diverse Grading trainingen waaronder de training van Guy Molin is het fantastisch een bepaald gevoel mee te kunnen geven aan beeld. Daarnaast regelmatig op set als Qtake operator met eigen set. Logische aanvulling bij onder andere high speed shoots, maar ook tot 4 camera's live inzetbaar. Door mijn it achtergrond blijf ik bezig met interactie en beeld. Een samenwerking met Samsung Business Center Veldhoven is hierdoor ontstaan waarbij ik doormiddel van sensoren beeld aanstuur. 

Frank de Bruijn Operating Phantom Flex4k
bottom of page